Získali sme prestížne ocenenia. Ďakujeme.

„Naši zákazníci sú naša rodina. Vy ste náš zákazník, moje deti sú náš zákazník, naši susedia tiež. My zákazníkov stretávame denno-denne na ulici, “ povedal nedávno v rozhovore pre Levosphere Ivan Milý, majiteľ spoločnosti, ktorá pre vás vyrába značku DiXi.
 

Zrkadlom kvality vývoja a výroby produktu je spokojný zákazník

 
Ďakujeme, že ste spokojní!  Presviedča nás o tom nielen to, že DiXi dnes nájdete takmer v každej domácnosti, ale aj čerstvé ocenenie Best Buy Award.
 
Kto by to bol povedal pred dvanástimi rokmi, keď ešte nebolo jasné, či značka DiXi prežije. V roku 2010 sa rozhodla spoločnosť de Miclén prestať na trh DiXi dodávať a Ivan Milý sa DiXi rozhodol kúpiť. Bola to veľká investícia a aj záväzok.
 
Dnes sa ukazuje, že Slovensko je naozaj verné slovenským značkám a že záchrana DiXi mala zmysel. Sme vám za to, milí zákazníci, veľmi vďační!
 
Emailový podpis_Via Bona Slovakia 2022

Šampóny DiXi sú lídrom!

 
Začiatkom roka 2023 získala značka DiXi prestížne ocenenie Best Buy Award od medzinárodnej organizácie ICERTIAS, ktorá meria spotrebiteľské preferencie v oblasti produktov a služieb s ohľadom na pomer ceny a kvality.
 
Podľa prieskumu, ktorý spoločnosť ICERTIAS realizovala na Slovensku na vzorke 1200 respondentov nad 18 rokov, získala značka DiXi najviac preferencií pri rozhodnutí o kúpe šampónu, ktorý ponúka najlepší pomer kvality a ceny na slovenskom trhu.
 
Vďaka vášmu uznaniu a rozhodnutiu kupovať DiXi, milí zákazníci, dokážeme na Spiši tvoriť stovku pracovných miest a zároveň pomáhať. Naša spoločnosť dlhodobo pomáha seniorom, deťom v nemocniciach, ľuďom zasiahnutým vojnou a podporuje rozvoj kultúry, športu a komunitného života v regióne.

 

 
Na záver vyberáme ešte jeden citát z rozhovoru s Levospehere: „Mali by sme vyrábať iba produkty, ktoré človeku robia dobro a nie také, ktoré ho zotročujú.“ O to sa snažíme a Best Buy Award nám ukazuje, že naša snaha má zmysel. Ďakujeme!  
bestbuy